Veelgestelde vragen

Kantoren

Welke typen kantoorruimtes zijn er?
We hebben flexplekken en kantoren uiteenlopend van 10 m2 tot 7.500 m2. Weten welke kantoorruimte het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 
Ik ben op zoek naar een kantoorruimte of flexplek, hoe gaat dat in z’n werk?
Contact, afspraak/bezichtiging en dan contract ondertekenen.
Kan ik gebruik maken van verschillende vergaderruimtes?
Ja hoor, er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar op de derde etage in het Business Center. Ben je huurder? Dan ontvang je standaard 20% korting op deze ruimtes.. Meer ruimte nodig?  NH Den Haag Conference Center biedt een luxe congrescentrum voor al je grote bijeenkomsten en evenementen. Uiteraard beschikken alle over geavanceerde AV-middelen en kunnen de zalen op maat voor je in worden ingedeeld.
Kun je ons helpen bij het inrichten van ons nieuwe kantoor?
Ja, ook voor het inrichten van je kantoor ben je bij ons aan het juiste adres. We koppelen je graag aan onze architecten, aannemers en kantoorinrichters die je ideale kantoor voor je kunnen realiseren. 
Bieden jullie ook kortlopende huurovereenkomsten aan?
Ja zeker, er zijn meerdere mogelijkheden die wij graag met je bespreken. 

Parkeren/ Bereikbaarheid

Waar kan ik parkeren?

WTC Den Haag heeft een eigen overdekte ondergrondse parkeergarage. Er zijn circa 1000 parkeerplaatsen. De ingang van onze parkeergarage vind je aan de Prinses Marijkestraat, 2595 TL Den Haag.

Kan mijn bezoek gebruik maken van de WTC parkeergarages?
Ja hoor, de garage is openbaar en toegankelijk voor iedereen die in WTC Den Haag moet zijn. Dus ook voor je bezoek. 
Zijn er elektrische oplaadpunten beschikbaar in de parkeergarages?

Ja zeker, op -1 achterin de parkeergarage vind je 10 elektrische oplaadpunten.

Is er een fietsenstalling beschikbaar?
Ja, er is een fietsenstalling in het pand waar je je fiets kunt stallen. 

Faciliteiten

Wat zijn de openingstijden?
We zijn 24/7 geopend en tussen 08.00 en 18.00 uur is er altijd iemand bij de receptie te vinden. De beveiliging is overigens altijd 24 uur per dag aanwezig.

Algemene vragen

Wat is een World Trade Center?
World Trade Centers zijn multifunctionele gebouwen met een licentie vanuit de World Trade Centers Association. Er zijn op dit moment ongeveer 320 WTC’s in de wereld. De World Trade Centers zijn eigendom van verschillende eigenaren. WTC Rotterdam en WTC Den Haag zijn eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund. Een van de doelen van een WTC is om (internationaal) zakendoen te stimuleren, door een zakelijk platform te bieden aan ondernemers. 
Wie is de eigenaar?
De eigenaar van WTC Den Haag is Bouwinvest Dutch Institutional Office FundHet Office Fund is een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal. Het fonds richt zich op duurzame multifunctionele gebouwen met meerdere huurders die vooral gelegen zijn in vier grote steden van de Randstad.
Is het gebouw bereikbaar voor mindervaliden?
Jazeker, via de nooduitgang is het gebouw ook bereikbaar voor mindervaliden. Neem hiervoor even contact op met de receptie, zodat jij of je gasten kunnen worden ontvangen. Kom je met de auto? Dan kun je gewoon parkeren in de garage. Via de lift kom je direct uit in de lobby.
Heeft het gebouw een energielabel?
Ja, WTC Den Haag heeft een Energie A Label. Daarnaast heeft WTC Den Haag in december 2016 het certificaat BREEAM-NL-In-Use Excellent ontvangen. 

Vragen en Klachten

Wie kan ik bellen voor vragen & klachten over het WTC?
Heb je een algemene vraag? Dan kun je hiervoor terecht bij de receptie. Voor klachten verbindt de receptie je graag door met onze servicedesk. T +31 (0)70-304 53 00.