Huurders

Van start-ups en zzp’ers tot corporate organisaties; bij WTC Den Haag voelen allerlei soorten ondernemers zich thuis.

Huurders uit allerlei branches in WTC Den Haag

Van start-ups en zzp’ers tot corporate organisaties; bij WTC Den Haag voelen allerlei soorten ondernemers zich thuis. De diversiteit aan branches en de vele verschillende nationaliteiten zorgen voor extra dynamiek én vaak ook nieuwe samenwerkingen. Het biedt dus kansen en dat maakt WTC Den Haag extra interessant.

Overzicht van onze huurders

Filter op:

Filters wissen

Dit zeggen
onze huurders

Chris van Voorden - Testimonial
Innovation Quarter

“Via WTC Den Haag komen we gemakkelijk in contact met andere, relevante bedrijven en instellingen. Een van onze kerntaken is bovendien het aantrekken en begeleiden van buitenlandse bedrijven vestiging in de regio Zuid-Holland. De mooie connecties die we binnen WTC Den Haag opdoen, helpen daar ontzettend bij. Bovendien zijn er fijne faciliteiten, kunnen we spreken van een zeer goede bereikbaarheid én een goede business vibe.”

Author
Chris van Voorden Hoofd Foreign Investments - Innovation Quarter
Ilja van Haaren - Testimonial
The Hague Business Agency

“Ik werk graag in een kosmopolitische omgeving. De futuristische sfeer in de buurt van het spoor versterkt dit gevoel. Onderdeel van WTC Den Haag zijn, betekent dat we ons tussen veel klanten bevinden, dus het is makkelijk om in contact te komen met partners en stakeholders. Ik ga iedere ochtend met plezier naar mijn werk. Elke dag kan ik mijn auto eenvoudig kwijt in de parkeergarage en bevind ik me in een mix van nationaliteiten.”

Author
Ilja van Haaren Executive Director
Peter Frankena - Testimonial
Adecs Airinfra
“WTC Den Haag is een hele prettige werkomgeving met veel extra mogelijkheden zoals winkels en restaurants. Een mooie en representatieve locatie om je klanten uit te nodigen. Bovendien vinden wij een centrale locatie en goede bereikbaarheid erg belangrijk voor ons bedrijf. Bij WTC zitten we dus helemaal goed, want het kantoor is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.”
Author
Peter Frankena Managing Director - Adecs Airinfra
Cédric Maréchal - Testimonial
Blizzard International

“De toegankelijkheid en de faciliteiten van WTC Den Haag gaven voor ons de doorslag om ons hier te vestigen. Zowel het internationale team als onze bezoekers voelen zich binnen no time welkom. Onze kantoorruimtes zijn voorzien van indrukwekkende in-house faciliteiten én het strand van Scheveningen ligt op steenworp afstand. Dat vinden we fijn, want indirect inspireert dit onze werknemers om onze games zo fun mogelijk te maken.”

Author
Cédric Maréchal Managing Director & Senior Vice President - Blizzard International
Carolien Brederije - Testimonial
Valegis Advocaten
“We vinden WTC Den Haag het mooiste pand van het Haagse zakenkwartier. Niet alleen omdat het een prachtig gebouw in een bruisende omgeving is, maar ook vanwege de boeiende mix aan ondernemingen en instellingen die er gevestigd zijn. Er is veel interactie met andere huurders en je vindt hier een smeltkroes van culturen. Er werken namelijk mensen uit allerlei delen van de wereld. Iets wat goed aansluit bij onze internationale adviespraktijk.”
Author
Carolien Brederije Partner - Valegis Advocaten
Edson Delgado - Testimonial
InPerson
“De kantoren van WTC The Hague hebben een open karakter, mooie uitstraling, zijn comfortabel en van zeer goede kwaliteit. Doordat werken, ontmoeten en ontspannen onder één dak zitten, hangt er in het gebouw een fijne sfeer. Daarnaast sluit het toegankelijke karakter goed aan op onze dienstverlening. Elke bezoeker wordt door de receptie gastvrij ontvangen en naar ons doorverwezen. Die persoonlijke ontvangst is voor ons als uitzendbureau een absolute meerwaarde.”
Author
Edson Delgado Regiomanager - InPerson
Naomi Dessaur - Testimonial
Dessaur Trainingen
“WTC Den Haag biedt enorm veel diverse plekken in één. Van flexplekken waar ik kan sparren met andere ondernemers, vergaderruimtes waar ik opdrachtgevers kan ontmoeten tot aan een restaurant om te lunchen. Daarnaast vind ik als eenpitter het persoonlijke karakter en de uitstraling van WTC prettig. Ik kan zowel afspraken maken in een nette en zakelijke omgeving als successen delen en sparren met andere ondernemers. Zo heb ik er dus min of meer, op een hele vrijblijvende en relaxte manier, collega’s bij.”
Author
Naomi Dessaur Eigenaar - Dessaur Trainingen
Jeroen Batema - Testimonial
Osis (Open Source Investor Services)
“World Trade Center is een mooi visitekaartje voor onze klanten, zowel nationaal als internationaal. Met name bij onze Amerikaanse klanten zorgt dit voor herkenning. De professionele ondersteuning vanuit het Business Centre en de mooi aangeklede ruimtes maken WTC Den Haag een prettige zakelijke werkomgeving. Tegelijkertijd kun je ook eenvoudig informeel met klanten afspreken en heb je allerlei faciliteiten om je heen zoals restaurants en een sportschool, waar je gebruik van kunt maken.”
Author
Jeroen Batema Managing Director - Osis (Open Source Investor Services)
Houk Nolten - Testimonial
Samasource
“We waren vanuit het hoofdkantoor in San Francisco op zoek naar een mooie landingsplaats voor onze Europese start-up. ‘Gebruiksklaar’ en ‘multifunctioneel’ waren hierbij de toverwoorden. De faciliteiten die WTC Den Haag biedt, zoals: Receptie, meetingrooms, pakketservice etcetera, spraken ons dan ook direct aan. We wilden een omgeving waarin we ons onmiddellijk konden focussen op business development binnen de High Tech en Automotive industry in Europa. WTC Den Haag bleek een goede internationale springplank voor ons te zijn! ”
Author
Houk Nolten VP of Sales for EMEA & APAC - Samasource
Carola Pavlik - Testimonial
Carola Pavlik
“Omdat ik veel reis voor mijn werk en een internationaal klantenbestand heb, zijn flexibiliteit, bereikbaarheid een internationale setting van groot belang voor mijn werkomgeving. Bij WTC Den Haag vind ik al die facetten. Ik kan zowel werken vanuit een professionele vergaderruimte als vanuit de informele koffiebar of het restaurant. Ook ben ik dankzij de centrale ligging goed bereikbaar voor mijn klanten. Bovendien kom ik eenvoudig in contact met andere ondernemers, waarmee ik expertise kan delen.”
Author
Carola Pavlik Eigenaar - Carola Pavlik