Nieuws

Zaken doen met Duitsland in het WTC Den Haag

Duitsland biedt vanwege zijn nabijheid en enorme potentiele afzetmarkt grote kansen. Daarom heeft de gemeente samen met de Duits-Nederlandse Handelskamer en ondernemersverenigingen een pilot ontwikkeld waarbij ondernemers intensief worden begeleid bij het succesvol betreden van de Duitse afzetmarkt. De opgedane kennis en ervaringen zullen met andere ondernemers online, via ondernemersverenigingen en brancheorganisaties gedeeld worden. Ook organiseert de gemeente Den Haag in 2018 Duitsland-evenementen voor het mkb.

Onze Duitslandspecialisten hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven uit de meest verschillende sectoren naar het buurland. Omdat de expertise van de DNHK breed is en reikt van fiscaal en juridisch advies tot aan de zoektocht naar personeel en potentiële klanten, kunnen wij de Haagse bedrijven een totaalpakket bieden.” DNHK-voorzitter Werner Schaurte-Küppers


Aanmelden pilot ‘begeleiding marktvergroting Duitsland’

Geïnteresseerde bedrijven die dit jaar nog succesvolle stappen richting Duitsland willen zetten of hun activiteiten richting Duitsland willen uitbreiden kunnen zich vanaf 19 januari tot en met 19 februari, 12:00 uur aanmelden op de website van de gemeente Den Haag. Hier kunt u ook meer lezen over de inschrijving, de selectieprocedure en de eisen die aan deelnemers worden gesteld.

Meer informatie

www.denhaag.nl/internationaalondernemen  

Het laatste nieuws

WTC The Hague verwelkomt twee nieuwe huurders: ARAG en Van ’t Hof Rijnland

WTC The Hague verwelkomt twee nieuwe huurders: ARAG en Van ’t Hof Rijnland

Juridisch hulpverlener ARAG en vastgoedmanager Van

WTC The Hague bouwt aan een hechte internationale community

WTC The Hague bouwt aan een hechte internationale community

Op 1 april werd het startsein gegeven aan het hosp

Earth Hour & PrintLess contest

Earth Hour & PrintLess contest

Op 30 maart, tijdens Earth Hour, start de Green Bu