Nieuws

Burgemeester Krikke geeft startschot actie van Free A Girl in WTC The Hague

21 deelnemers laten zich 12 uur lang opsluiten voor het goede doel

Op maandag 14 mei geeft Pauline Krikke om 8:00 uur het symbolische startschot van de Lock Me Up-actie van Free A Girl, waarmee aandacht gevraagd wordt voor de Week tegen Kinderprostitutie. De burgemeester van Den Haag doet dit door in de lobby van WTC The Hague Managing Director van het WTC Eveline Steenbergen en advocate Carolien Brederije letterlijk 'op te sluiten'. Pas na twaalf uur worden de Haagse topvrouwen bevrijd uit de hokjes van 1 bij 2 meter, die symbool staan voor de hokjes in Indiase bordelen. De Lock Me Up-actie vindt van maandag 14 mei tot en met vrijdag 18 mei plaats op twee locaties in Den Haag: WTC The Hague en restaurant Gusto op het Plein. Voor meer informatie: https://www.lockmeup.nl/locaties/wtc-the-hague/

De Haagse regioambassadeur van Free A Girl, Nazima Ramdin, heeft dit jaar negentien topvrouwen en twee topmannen bereid gevonden zich te laten op sluiten voor het goede doel, waarmee elk van hen minimaal €2.500 sponsorgeld probeert op te halen. In de Week tegen Kinderprostitutie van 13 mei t/m 20 mei 2018 luidt Free a Girl de noodklok om de vreselijke situatie van miljoenen jonge meisjes die dagelijks slachtoffer zijn van gedwongen prostitutie, onder de aandacht te brengen. Tijdens deze week helpt heel Nederland met het inzamelen van geld om nog meer meisjes te bevrijden.

Op verschillende locaties in Nederland laten deelnemers zich opsluiten in kooien van 1 bij 2 meter. Het door de deelnemers opgehaalde sponsorgeld wordt gebruikt om bevrijdingsteams te ondersteunen en uit te breiden om meer meisjes te kunnen bevrijden. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om de deelnemers tijdens de opsluitactie aan te moedigen en te bezoeken. Er kan ter plekke en via de website www.lockmeup.nl gedoneerd worden.

Het laatste nieuws

A taste of Tanzania

A taste of Tanzania

Donderdag 30 januari opent de WTC The Hague Art Ga

CHRIS Beauty Bar breidt uit!

CHRIS Beauty Bar breidt uit!

De toonaangevende beautysalon in Bezuidenhout vier

Earth Hour & PrintLess contest

Earth Hour & PrintLess contest

Op 30 maart, tijdens Earth Hour, start de Green Bu