Kantoorruimtes

Huur grote, moderne kantoren en kantoorunits in de internationale hotspot van Den Haag. Met 24/7 toegang, uitzicht op Den Haag, Rotterdam of het strand en uitgebreide faciliteiten en services.

Grote, hoogwaardige kantoorruimte in Den Haag huren?

Bij WTC Den Haag kun je een moderne, grote bedrijfsruimte van 150 m² tot 7.000 m² huren. En die ruimte bevindt zich in een internationale omgeving. De ruimtes zijn stuk voor stuk voorzien van uitgebreide faciliteiten. En verder? Verder geniet je vanuit je gehuurde ruimte van een ongelooflijk mooi uitzicht over Den Haag, Rotterdam óf het strand. Dat geeft een gevoel van ruimte en zorgt ervoor dat je je bij WTC snel thuis voelt. Al zin om hier aan de slag te gaan?

  • Voldoende parkeerruimte in onze garage.
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Een schitterend uitzicht over Den Haag, Rotterdam of het strand
Ik geef je graag een uitgebreide bezichtiging door WTC Den Haag
Eveline Steenbergen Managing Director
Eveline Steenbergen

Ontdek het WTC-gebouw

Filteren

Filter op uw wensen

WTC Zuid
  • WTC Zuid
  • WTC West
  • WTC Oost
  • WTC Noord

Dit zeggen onze huurders

Chris van Voorden - Testimonial
Innovation Quarter

“Via WTC Den Haag komen we gemakkelijk in contact met andere, relevante bedrijven en instellingen. Een van onze kerntaken is bovendien het aantrekken en begeleiden van buitenlandse bedrijven vestiging in de regio Zuid-Holland. De mooie connecties die we binnen WTC Den Haag opdoen, helpen daar ontzettend bij. Bovendien zijn er fijne faciliteiten, kunnen we spreken van een zeer goede bereikbaarheid én een goede business vibe.”

Author
Chris van Voorden Hoofd Foreign Investments
Ilja van Haaren - Testimonial
The Hague Business Agency

“Ik werk graag in een kosmopolitische omgeving. De futuristische sfeer in de buurt van het spoor versterkt dit gevoel. Onderdeel van WTC Den Haag zijn, betekent dat we ons tussen veel klanten bevinden, dus het is makkelijk om in contact te komen met partners en stakeholders. Ik ga iedere ochtend met plezier naar mijn werk. Elke dag kan ik mijn auto eenvoudig kwijt in de parkeergarage en bevind ik me in een mix van nationaliteiten.”

Author
Ilja van Haaren Executive Director
Peter Frankena - Testimonial
Adecs Airinfra
“WTC Den Haag is een hele prettige werkomgeving met veel extra mogelijkheden zoals winkels en restaurants. Een mooie en representatieve locatie om je klanten uit te nodigen. Bovendien vinden wij een centrale locatie en goede bereikbaarheid erg belangrijk voor ons bedrijf. Bij WTC zitten we dus helemaal goed, want het kantoor is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.”
Author
Peter Frankena Managing Director
Cédric Maréchal - Testimonial
Blizzard International
“De toegankelijkheid en de faciliteiten van WTC Den Haag, gaven voor ons de doorslag om ons hier te vestigen. Zowel het internationale team als onze bezoekers voelen zich binnen no time welkom. Onze kantoorruimtes zijn voorzien van indrukwekkende in-house faciliteiten én het strand van Scheveningen ligt op een steenworp afstand. Dat vinden we fijn, want indirect inspireert dit onze werknemers om onze games zo fun mogelijk te maken.”
Author
Cédric Maréchal Managing Director & Senior Vice President
Carolien Brederije - Testimonial
Valegis Advocaten
“We vinden WTC Den Haag het mooiste pand van het Haagse zakenkwartier. Niet alleen omdat het een prachtig gebouw in een bruisende omgeving is, maar ook vanwege de boeiende mix aan ondernemingen en instellingen die er gevestigd zijn. Er is veel interactie met andere huurders en je vindt hier een smeltkroes van culturen. Er werken namelijk mensen uit allerlei delen van de wereld. Iets wat goed aansluit bij onze internationale adviespraktijk.”
Author
Carolien Brederije Partner

Daarom kies je voor WTC Den Haag

59
Events per jaar
130
Internationale business
750.000
Entrepreneurs wereldwijd
330
WTC-locaties wereldwijd

Plan een bezichtiging