Business Center

Flexibele werkplekken en kantoren tot 150 m² te huur voor ambitieuze ondernemers. Met 24/7 toegang en een bemande receptie tijdens kantooruren.

Kantoorruimte huren in WTC Den Haag ook voor mkb’ers

Ben je ondernemer en wil je jouw netwerk en business internationaal laten groeien? Dan zit je bij ons goed. Huur een flexplek of kantoorruimte in het Business Center - WTC Den Haag en ontmoet professionals uit de metropoolregio Rotterdam - Den Haag en ver daarbuiten.

Erg handig: Met het abonnement Business Spot Unlimited is er ook altijd een werkplek beschikbaar voor je in WTC Rotterdam. Lekker flexibel dus. Bekijk hieronder ons volledige aanbod en maak meteen een afspraak voor een bezichtiging.

 • Bemande receptie tijdens kantooruren
 • Altijd voldoende parkeerplaatsen
 • 24 uur, 7 dagen in de week toegang
 • Ook werkplek in WTC Rotterdam met Business Spot Unlimited abonnement
Ik maak graag een afspraak met je
Micha Patutschnick Business Center Manager
Micha Patutschnick

Vergaderen voor iedereen

Vergaderruimtes

 • Voor 1 tot 20 personen
 • Keuze uit 7 verschillende ruimtes
 • Huurders krijgen 20% korting
Bekijk aanbod
Conference Center

Conference center

 • Voor 1 tot 500 personen
 • Zalen kunnen op maat worden ingedeeld
 • Luxe congrescentrum
neem contact op

Dit zeggen
onze huurders

Edson Delgado - Testimonial
InPerson
“De kantoren van WTC The Hague hebben een open karakter, mooie uitstraling, zijn comfortabel en van zeer goede kwaliteit. Doordat werken, ontmoeten en ontspannen onder één dak zitten, hangt er in het gebouw een fijne sfeer. Daarnaast sluit het toegankelijke karakter goed aan op onze dienstverlening. Elke bezoeker wordt door de receptie gastvrij ontvangen en naar ons doorverwezen. Die persoonlijke ontvangst is voor ons als uitzendbureau een absolute meerwaarde.”
Author
Edson Delgado Regiomanager - InPerson
Naomi Dessaur - Testimonial
Dessaur Trainingen
“WTC Den Haag biedt enorm veel diverse plekken in één. Van flexplekken waar ik kan sparren met andere ondernemers, vergaderruimtes waar ik opdrachtgevers kan ontmoeten tot aan een restaurant om te lunchen. Daarnaast vind ik als eenpitter het persoonlijke karakter en de uitstraling van WTC prettig. Ik kan zowel afspraken maken in een nette en zakelijke omgeving als successen delen en sparren met andere ondernemers. Zo heb ik er dus min of meer, op een hele vrijblijvende en relaxte manier, collega’s bij.”
Author
Naomi Dessaur Eigenaar - Dessaur Trainingen
Jeroen Batema - Testimonial
Osis (Open Source Investor Services)
“World Trade Center is een mooi visitekaartje voor onze klanten, zowel nationaal als internationaal. Met name bij onze Amerikaanse klanten zorgt dit voor herkenning. De professionele ondersteuning vanuit het Business Centre en de mooi aangeklede ruimtes maken WTC Den Haag een prettige zakelijke werkomgeving. Tegelijkertijd kun je ook eenvoudig informeel met klanten afspreken en heb je allerlei faciliteiten om je heen zoals restaurants en een sportschool, waar je gebruik van kunt maken.”
Author
Jeroen Batema Managing Director - Osis (Open Source Investor Services)
Houk Nolten - Testimonial
Samasource
“We waren vanuit het hoofdkantoor in San Francisco op zoek naar een mooie landingsplaats voor onze Europese start-up. ‘Gebruiksklaar’ en ‘multifunctioneel’ waren hierbij de toverwoorden. De faciliteiten die WTC Den Haag biedt, zoals: Receptie, meetingrooms, pakketservice etcetera, spraken ons dan ook direct aan. We wilden een omgeving waarin we ons onmiddellijk konden focussen op business development binnen de High Tech en Automotive industry in Europa. WTC Den Haag bleek een goede internationale springplank voor ons te zijn! ”
Author
Houk Nolten VP of Sales for EMEA & APAC - Samasource
Carola Pavlik - Testimonial
Carola Pavlik
“Omdat ik veel reis voor mijn werk en een internationaal klantenbestand heb, zijn flexibiliteit, bereikbaarheid een internationale setting van groot belang voor mijn werkomgeving. Bij WTC Den Haag vind ik al die facetten. Ik kan zowel werken vanuit een professionele vergaderruimte als vanuit de informele koffiebar of het restaurant. Ook ben ik dankzij de centrale ligging goed bereikbaar voor mijn klanten. Bovendien kom ik eenvoudig in contact met andere ondernemers, waarmee ik expertise kan delen.”
Author
Carola Pavlik Eigenaar - Carola Pavlik

Meer ruimte nodig?
Ontdek onze grotere kantoren

Offices
Offices
Offices
 • Kantoren van 150 m² tot 7.000 m²
 • 24/7 toegang
 • Met uitzicht op Den Haag, Rotterdam of het strand

Maak een afspraak

Brochure WTC Den Haag

De brochure met meer informatie over onze ruimte, faciliteiten en services.

Download brochure
brochure WTC Den Haag