Step inside WTC The Hague, A world full of possibilities

All under one roof at WTC The Hague

Are you looking for a high-quality office space or meeting room? Do you want to catch up with friends or colleagues in one of our many catering facilities? Maybe you need some time to relax in our beauty bar? Or do you want to push yourself in our fitness center? Good news: You can do all this at WTC The Hague.

This is what our tenants say

Chris van Voorden - Testimonial
Innovation Quarter
“Via WTC Den Haag komen we gemakkelijk in contact met andere, relevante bedrijven en instellingen. Een van onze kerntaken is bovendien het aantrekken en begeleiden van buitenlandse bedrijven vestiging in de regio Zuid-Holland. De mooie connecties die we binnen WTC Den Haag opdoen, helpen daar ontzettend bij. Bovendien zijn er fijne faciliteiten, kunnen we spreken van een zeer goede bereikbaarheid én een goede business vibe.”
Author
Chris van Voorden Hoofd Foreign Investments
Ilja van Haaren - Testimonial
The Hague Business Agency
“Ik werk graag in een kosmopolitische omgeving. De futuristische sfeer in de buurt van het spoor versterkt dit gevoel. Onderdeel van WTC Den Haag zijn, betekent dat we ons tussen veel klanten bevinden, dus het is makkelijk om in contact te komen met partners en stakeholders. Ik ga iedere ochtend met plezier naar mijn werk. Elke dag kan ik mijn auto eenvoudig kwijt in de parkeergarage en bevind ik me in een mix van nationaliteiten.”
Author
Ilja van Haaren Executive Director
Peter Frankena - Testimonial
Adecs Airinfra
“WTC Den Haag is een hele prettige werkomgeving met veel extra mogelijkheden zoals winkels en restaurants. Een mooie en representatieve locatie om je klanten uit te nodigen. Bovendien vinden wij een centrale locatie en goede bereikbaarheid erg belangrijk voor ons bedrijf. Bij WTC zitten we dus helemaal goed, want het kantoor is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.”
Author
Peter Frankena Managing Director
Cédric Maréchal - Testimonial
Blizzard International
“De toegankelijkheid en de faciliteiten van WTC Den Haag, gaven voor ons de doorslag om ons hier te vestigen. Zowel het internationale team als onze bezoekers voelen zich binnen no time welkom. Onze kantoorruimtes zijn voorzien van indrukwekkende in-house faciliteiten én het strand van Scheveningen ligt op een steenworp afstand. Dat vinden we fijn, want indirect inspireert dit onze werknemers om onze games zo fun mogelijk te maken.”
Author
Cédric Maréchal Managing Director & Senior Vice President
Carolien Brederije - Testimonial
Valegis Advocaten
“We vinden WTC Den Haag het mooiste pand van het Haagse zakenkwartier. Niet alleen omdat het een prachtig gebouw in een bruisende omgeving is, maar ook vanwege de boeiende mix aan ondernemingen en instellingen die er gevestigd zijn. Er is veel interactie met andere huurders en je vindt hier een smeltkroes van culturen. Er werken namelijk mensen uit allerlei delen van de wereld. Iets wat goed aansluit bij onze internationale adviespraktijk.” 
Author
Carolien Brederije Partner

Social